Martin Fowler Türkiye’de

Martin Fowler Türkiye’de!

Bugün Scrum Turkey ve Türkiye IT dünyası için büyük bir gün!
Martin Fowler ilk kez Türkiye’de!
Türkiye IT dünyasının gelişimine katkıda bulunmayı amaç edinmiş Scrum Turkey, en iyileri sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

ThoughtWorksHepsiburada.com ve Scrum Turkey ortak etkinliğinde Martin Fowler’ı Türkiye’de ağırlayacağız. İlk kez Türkiye’yi ziyaret edecek olanMartin Fowler, 11 Eylül 2014 tarihinde bizlerle birlikte İstanbul’da olacak!

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik, herkesin katılımına açık olacaktır. Martin Fowler ile birlikte, ToughtWorks ekibinden Cengiz Han, David Elliman, Ben Kappler ve İsa Göksu etkinlikte bizlerle birlikte olacaklar.

Etkinlikle ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz! Bu benzersiz etkinliği kaçırmayın.

Martin Fowler Kimdir?

Yazar, konuşmacı, yazılım üstadı. 80’lerin ortasından beri yazılım endüstrisinde çalışmaktadır.Agile Manifesto‘nun imzalayıcılarından birisi olan Martin Fowler, yazılım dünyasında bilinen bir çok yöntemin yaratıcısı olarak kabul edilmektedir. 90’lı yıllarda kurumsal uygulamaların, nesne yönelimli programlama ile geliştirilmesi konusunda danışmanlık ve eğitmenlik yapmıştır. 2000 yılında ThoughtWorks’e katılmış ve halen Chief Scientist olarak çalışmaktadır. Analysis Patterns,UML DistilledRefactoringPlanning Extreme Programming gibi yazmış olduğu bir çok kitabı, yazılım dünyasında başucu kaynağı olarak bilinmektedir.

Leave a comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: